Van Walraven

Van Walraven is een exposant van de InfraCampus. Om u een beeld te geven wat Van Walraven voor u kan betekenen, presenteren we hieronder een project dat is uitgevoerd door Van Walraven. Voordat we ingaan op het project, schetsen we in het kort waarvoor u terecht kunt bij Van Walraven.

Lees verder

Nedal Aluminium B.V.

Als exposant van de InfraCampus hebben zij een vaste plek en zijn zij, op afspraak, het gehele jaar te bezoeken. Nedal ontwikkelt en produceert Aluminium profielen en masten voor diverse doeleinden.

Lees verder

Normec Rei-Lux

Onlangs hebben we Normec Rei-Lux mogen toevoegen als exposant in de InfraCampus. We stellen Normec Rei-Lux graag aan u voor.

Lees verder

SALED

Eind 2020 hebben we Saled Nederland B.V. mogen verwelkomen als nieuw lid van InfraCampus. Zij nemen gedurende het jaar een vaste plek in op de InfraCampus. Saled Nederland B.V. is leverancier van hoogwaardige LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit.

Lees verder

Hauraton GmbH & Co K

Hauraton is meer dan 60 jaar internationaal succesvol als een specialist in oppervlakte afwatering en is al vele jaren exposant bij Stichting IKN.

Lees verder

Copier Water

Al diverse jaren is Copier Groep betrokken bij Stichting IKN. Niet alleen met haar aanwezigheid als exposant, maar Jan Schoemaker van Copier Water is tevens actief in het bestuur van InfraCampus-IKN. Graag stellen we Copier Water aan u voor.

Lees verder

VanderValk+deGroot

Vandervalk+degroot is een dienstverlening in onderhoud en beheer van natte infrastructuur zoals leidingstelsels, rioleringen en afwateringstelsels. Sinds 1962 is vandervalk+degroot uitgegroeid tot marktleider op het gebied van rioleringsbeheer, reiniging, inspectie en renovatie.

Lees verder

Indurio

Indurio is een adviesbureau voor aquathermie en leverancier van warmtewisselaars voor de toepassing in aquathermieprojecten.

Lees verder

Schagen Infra

Ontwerp, aanleg en onderhoud van infrastructurele projecten: dat is wat Schagen Infra doet. Al 70 jaar, met steeds weer nieuwe producten en technieken. Bijvoorbeeld op het gebied van circulariteit, asfalt en beton.

Lees verder

PowerCast

PowerCast importeert, ontwikkelt en produceert al ruim 25 jaar oplossingen voor de infra. Bekend zijn bijvoorbeeld onze Trekputten, PipeLocks, Swuppers, Toad’s en UnPlugAndPlay-aansluitsets.

Lees verder

TerraStab Nederland BV

Onlangs heeft de InfraCampus TerraStab Nederland B.V. als nieuw lid mogen verwelkomen. De Harderwijkse specialist in grondverbetering en -stabilisatie heeft een vaste plek op de campus en zijn, op afspraak, het gehele jaar te bezoeken.

Lees verder