Lubo International

Wij zijn een fabrikant en groothandel in het leveren van (RVS) bevestigingsmaterialen zoals bouten,  draadeinden, studs en specials. Alles voorzien van een droge, milieuvriendelijke, PFAS-vrije smering. De voorgesmeerde bouten zijn direct uit de verpakking te gebruiken. Je kunt direct starten met monteren zonder kans op een vastgevreten verbinding. Verder kunnen wij het pakket compleet maken met bijbehorende moeren en ringen. Met een capaciteit van ongeveer 8000 soorten bevestigingsmaterialen beleveren wij onze klanten uit voorraad. 


Waarin onderscheidt Lubo International zich?

De Lubo smering is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het is dan ook absoluut géén coating maar een droge, milieuvriendelijke smering. Wij gebruiken geen chemische middelen in ons product. Door onderzoek van diverse instanties en drinkwaterbedrijven blijkt dat Lubo geen enkele vorm van PFAS bevat. Naast een snelle montage heb je met Lubo dus een high-end PFAS-vrije smering in handen. 

Het hele proces hebben we in eigen beheer. Het samenstellen van onze milieuvriendelijke poeder, het aanbrengen van de poeder op de schroefdraden en de verkoop. Hierdoor kunnen wij heel goed inspelen op de vragen van de markt. Wij bieden ondersteuning en oplossingen voor technische vraagstukken. We stoppen niet bij de bout-moer verbinding maar geven ook advies over de juiste dichtingen die je moet gebruiken om i.c.m. Lubo een 100% lekvrije verbinding te krijgen. Of hoe je het beste kunt voorsorteren op toekomstige wet- en regelgeving en duurzaamheidsdoelstellingen m.b.t. het huidige PFAS-probleem. Service en zoveel mogelijk meedenken met de klant is voor ons heel belangrijk. 


Wie zijn klanten van Lubo International?

Wij leveren aan verschillende distributiekanalen in Nederland, België en Duitsland. Gebruikers van onze Lubo bouten zijn met name werkzaam in de Machinebouw, Water & Infrastructuur en Petrochemie. 


Wat is de motivatie om deel te nemen aan de InfraCampus?

De deelname sprak ons aan vanwege de unieke mogelijkheid om ons netwerk uit te breiden door het gerichte publiek dat de expositie bezoekt . Het is natuurlijk heel mooi om een expositieruimte te hebben waar allerlei bedrijven uit de Bouw & Infra sector hun innovaties permanent kunnen laten zien, kennis kunnen delen en dat het mogelijk er is om met klanten af te spreken. Lubo staat voor een industriële wereld die montage vergemakkelijkt op een kostenbesparende en duurzame manier. 


Wat wil Lubo International graag bijdragen in de toekomst aan de InfraCampus?

We hopen een mooie stand te maken waar we onze innovatie en technische kennis met iedereen kunnen delen.

20230710_Ned Aquarama magazine.jpg (121 KB)230710-165005-1.png (88 KB)

Ga naar de website