De organisatie achter InfraCampus/ IKN

Onze aandachtsvelden zijn, zoals vermeld breed in de inrichting van de fysieke leefomgeving. Het bestuur van de InfraCampus-IKN bestaat uit personen, die elk een eigen ervaringsachtergrond hebben op de aandachtsvelden.

  • Voorzitter is Gerrit Hasperhoven – ervaring van vele decennia op het gebied van beheer en inrichting van de fysieke leefomgeving met specialisatie op het thema ruimtelijke adaptatie.
  • Bestuurslid Jan Schoemaker – ervaring van vele decennia op het gebeid van decentrale zuiveringen. Een autoriteit op het gebied van aanleg en beheer van nieuwe sanitatie en riothermie.
  • Bestuurslid Jan Broos – gespecialiseerd en veel ervaring in oplossingen voor agrarische duurzaamheidsproblemen, maar ook bedenker van diverse oplossingen voor duurzaam watergebruik bij huishoudens.
  • Bestuurslid Tom Nagtegaal – een frisdenker die vanuit de advieskant veel meepraat en werkbare oplossingen bedenkt voor de grote opgaves van klimaat en energie.
  • Bestuurslid Fred Jonkman - ruime ervaring wanneer het gaat om markt- en product ontwikkeling. Een pragmatische denker dat komt met oplossingen op strategisch als operationeel niveau. 

Een bestuur dat de markt kent en weet waar de schoen wringt in opdrachtgeversland.

Bestuur InfraCampus-IKN