De organisatie achter InfraCampus/ IKN

Onze aandachtsvelden zijn, zoals vermeld breed in de inrichting van de fysieke leefomgeving. Het bestuur van de InfraCampus-IKN bestaat uit personen, die elk een eigen ervaringsachtergrond hebben op de aandachtsvelden.

  • Voorzitter is Gerrit Hasperhoven – ervaring van vele decennia op het gebied van beheer en inrichting van de fysieke leefomgeving met specialisatie op het thema ruimtelijke adaptatie.
  • Bestuurslid Jan Schoemaker – ervaring van vele decennia op het gebeid van decentrale zuiveringen. Een autoriteit op het gebied van aanleg en beheer van nieuwe sanitatie en riothermie.
  • Bestuurslid Jan Broos – gespecialiseerd en veel ervaring in oplossingen voor agrarische duurzaamheidsproblemen, maar ook bedenker van diverse oplossingen voor duurzaam watergebruik bij huishoudens.
  • Bestuurslid Tom Nagtegaal – een frisdenker die vanuit de advieskant veel meepraat en werkbare oplossingen bedenkt voor de grote opgaves van klimaat en energie.
  • Bestuurslid Yvonne Brouwer-Liefink 
  • Bestuurslid Roy Westerhof - een flexibele, resultaatgerichte projectmanager met ruime ervaring in het ontwerpen en begeleiden van infrastructurele, gebiedsontwikkelingsprojecten en assetmanagement. Roy beschouwd zichtzelf als een generalist en houdt van heldere doelen. "Een goede structuur is belangrijk, maar uiteindelijk zijn het de mensen die het doen", aldus Roy.

Een bestuur dat de markt kent en weet waar de schoen wringt in opdrachtgeversland.

Bestuur InfraCampus-IKN