Cyclight B.V.

Cyclight is specialist in verlichting voor de openbare ruimte, openbare verlichting, sportveldverlichting, illuminatieverlichting maar ook voor verkeersregelinstallaties. Cyclight heeft tientallen jaren aan kennis. Kan de benodigde snelheid leveren en is flexibel in haar aanpak.

Lees verder

De Eijk Groep

De Eijk Groep omvat verschillende bedrijven. Samen vormen we één van de grootste spelers op de Nederlandse markt voor groenvoorziening in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen de inrichting, onderhoud en zelfs het managen van allerlei terreinen en openbare ruimte(n). 

Lees verder

Bio Bound

Bio Bound produceert en levert circulaire, biobased bestratingsmaterialen en prefab betonproducten voor de inrichting van de openbare ruimte zoals betonstraatstenen, betonbanden, betontegels, grasbetontegels, straatmeubilair, parkbanden en trappen, maar ook grote verhardingsplaten voor wandel- en fietspaden en rotondes.

Lees verder

Hidrostal

Hidrostal Nederland bedient vanuit een modern en ruim bedrijfspand in Dordrecht de Nederlandse markt. Ons enthousiaste team bestaat uit deskundige vakmensen die u graag adviseren bij het maken van de juiste selectie en pompkeuze, daarnaast adviseert Hidrostal u graag over service, levensduur, Life Cycle Cost en voorkomen van verstoppingen.

Lees verder

Romfix

Met onze verschillende funderingstechnieken bieden we oplossingen voor funderingen op zowel draagkrachtige als niet-draagkrachtige ondergronden. Inclusief uitgebreide berekeningen, advies en waar nodig ondersteuning bij de uitvoering.

Lees verder

Riopro

Riopro biedt totaaloplossingen voor de afvoer, zuivering, infiltratie en buffering van regenwater en de afvoer van vuil water. Door partnerships met enkele toonaangevende Europese fabrikanten brengt Riopro kwalitatieve producten samen tot 1 harmonische oplossing voor uw project.

Lees verder

ZinCo

ZinCo is dé specialist in groen- en klimaatdaken. Met meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van daktuinsystemen, zetten wij ons in voor het vergroenen van onze leefomgeving.

Lees verder

Magnetar

Onze magneten kennen geen grenzen, en dat geldt ook voor onze klanten. De infrasector is voor ons een landschap vol mogelijkheden. We zijn erop gebrand om deze nieuwe arena te betreden, geleid door de 'Magnetische putdeksellifter'.

Lees verder

AkaNova

AkaNova is ontwikkelaar van een succesvol afvalwaterzuiveringsproces. De bewezen technologie is ruim 1.500 keer ingezet en staat bekend om de meetbare resultaten.

Lees verder

Nederlands Veiligheidsinstituut

Het NLVI biedt met NL.SAFETY-EXPO een leer- en belevingsruimte voor Veilig Werken voor de professional, klusser en iedereen die het veiliger wil doen.

Lees verder

Syntraal

Syntraal is een netwerkorganisatie voor ondernemende professionals in de bebouwde omgeving. Vanuit onze missie nemen we obstakels weg die de groei of ontwikkeling belemmeren, van zowel het individu als het gezamenlijk ondernemerschap.

Lees verder

ROCKWOOL Rainwater Systems

Rockflow systemen zijn slim ontworpen regenwaterbuffers van steenwol. De natuurlijke sterkte van steen maakt Rockflow perfect voor ondergrondse constructies, waardoor er bovengronds ruimte overblijft om te wonen, te werken, voor natuur en infrastructuur.

Lees verder

Lubo International

Wij zijn een fabrikant en groothandel in het leveren van (RVS) bevestigingsmaterialen zoals bouten,  draadeinden, studs en specials. Alles voorzien van een droge, milieuvriendelijke, PFAS-vrije smering.

Lees verder

HYDROTEC

HYDROTEC Nederland BV is partner van het Duitse familiebedrijf HYDROTEC Technologies AG en is opgericht in1968. Wij adviseren en leveren hoogwaardige gietijzeren en gietijzeren-betonnen producten die voldoen aan de Europees gestelde eisen.

Lees verder

Wavin

Wavin levert wereldwijd innovatieve oplossingen voor bouw en infrastructuur. Met meer dan 60 jaar expertise willen we een aantal van de grootste uitdagingen in de wereld aangaan: veilige en efficiënte watervoorziening, betere sanitaire voorzieningen en hygiëne, klimaat bestendige steden en betere bouwprestaties.

Lees verder

Aarsleff Leidingrenovatie B.V.

Wij zijn actief op het gebied van sleufloze (riool)leidingrenovatie door middel van de kousmethode (relining). We maken onderdeel uit van Aarsleff Pipe Technologies, actief in 10 landen binnen Europa, marktleider in Europa op het gebied van relinen.

Lees verder

Urban Green Systems

Urban Green Systems produceert en levert sedumtegels voor groendaken. De sedumtegel is een lichtgewicht poreuze tegel waarop sedumplanten groeien. Het concept is gebaseerd op de natuurlijke groeiwijze van sedum.

Lees verder

Essie

Essie is een handelsbedrijf dat innovatieve producten ontwikkelt en levert. Essie biedt eenvoudige oplossingen aan complexe vraagstukken als verkeersveiligheid, milieu, kostenreductie en circulair beheer.

Lees verder

RvB Engineering B.V.

RvB Engineering is een advies- en ingenieursbureau gevestigd in Harderwijk. Met een team van circa 20 deskundige mensen bieden wij totaaloplossingen aan op uiteenlopende projecten binnen onze werkgebieden.

Lees verder

Putrenovatie.nl

Putrenovatie.nl heeft een liner ontwikkeld voor de renovatie van rioolputten. Door middel van composiet en 3D-techniek bieden wij een duurzame en innovatieve oplossing.

Lees verder

Utique-D

Utique-D richt zich op de verkoop en realisatie van infrarood verwarming systemen volgens het concept van de fabrikant Comfort-Heating te Rijswijk

Lees verder

KIM Apparatenbouw

KIM Apparatenbouw is een metaalbewerkingsbedrijf uit Doetinchem. In onze werkplaats produceren we maatwerk producten van staal, RVS en aluminium, in combinatie met montage kunnen wij onze klanten de meest uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties en projecten leveren.

Lees verder

Sencon

Sencon is een adviesbureau dat opereert in de gemeentelijke markt. Waar de focus ligt op het ontzorgen van gemeenten onze kennis en ervaring op vraagstukken binnen het domein water/ riolering.

Lees verder

TerraStab Nederland BV

Onlangs heeft de InfraCampus TerraStab Nederland B.V. als nieuw lid mogen verwelkomen. De Harderwijkse specialist in grondverbetering en -stabilisatie heeft een vaste plek op de campus en zijn, op afspraak, het gehele jaar te bezoeken.

Lees verder

PowerCast

PowerCast importeert, ontwikkelt en produceert al ruim 25 jaar oplossingen voor de infra. Bekend zijn bijvoorbeeld onze Trekputten, PipeLocks, Swuppers, Toad’s en UnPlugAndPlay-aansluitsets.

Lees verder

Conval leidingtechnologie

Conval is producent en leverancier van ondergrondse infra, messing appendages en installatiesystemen

Lees verder

Indurio

Indurio is een adviesbureau voor aquathermie en leverancier van warmtewisselaars voor de toepassing in aquathermieprojecten.

Lees verder

VanderValk+deGroot

Vandervalk+degroot is een dienstverlening in onderhoud en beheer van natte infrastructuur zoals leidingstelsels, rioleringen en afwateringstelsels. Sinds 1962 is vandervalk+degroot uitgegroeid tot marktleider op het gebied van rioleringsbeheer, reiniging, inspectie en renovatie.

Lees verder

Van Wylick Wegdek-reflectoren B.V.

Van Wylick Wegdek-reflectoren B.V. is een specialistisch bedrijf op het gebied van glasbolreflectoren, opgericht in 1993. Na jaren van praktijkgerichte verkeersoplossingen is Van Wylick wegdek-reflectoren BV uitgegroeid tot een gezond familiebedrijf; die adviseert, levert en monteert.

Lees verder

Copier Water

Al diverse jaren is Copier Groep betrokken bij Stichting IKN. Niet alleen met haar aanwezigheid als exposant, maar Jan Schoemaker van Copier Water is tevens actief in het bestuur van InfraCampus-IKN. Graag stellen we Copier Water aan u voor.

Lees verder

Hauraton GmbH & Co K

Hauraton is meer dan 60 jaar internationaal succesvol als een specialist in oppervlakte afwatering en is al vele jaren exposant bij Stichting IKN.

Lees verder

SALED

Eind 2020 hebben we Saled Nederland B.V. mogen verwelkomen als nieuw lid van InfraCampus. Zij nemen gedurende het jaar een vaste plek in op de InfraCampus. Saled Nederland B.V. is leverancier van hoogwaardige LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit.

Lees verder

Normec Rei-Lux

Onlangs hebben we Normec Rei-Lux mogen toevoegen als exposant in de InfraCampus. We stellen Normec Rei-Lux graag aan u voor.

Lees verder

C2 Nederland

C2 Nederland is een landelijk werkend advies – en ingenieursbureau met ruim 50 medewerkers en vestigingen in Ede, Den Bosch en Harderwijk. Elke vestiging heeft haar eigen expertises in huis welke wij in 2024 gebundeld hebben waardoor wij onze opdrachtgevers de best mogelijke oplossingen kunnen bieden

Lees verder

Nedal Aluminium B.V.

Als exposant van de InfraCampus hebben zij een vaste plek en zijn zij, op afspraak, het gehele jaar te bezoeken. Nedal ontwikkelt en produceert Aluminium profielen en masten voor diverse doeleinden.

Lees verder

Van Walraven

Van Walraven is een exposant van de InfraCampus. Om u een beeld te geven wat Van Walraven voor u kan betekenen, presenteren we hieronder een project dat is uitgevoerd door Van Walraven. Voordat we ingaan op het project, schetsen we in het kort waarvoor u terecht kunt bij Van Walraven.

Lees verder