Indurio

Wat doet Indurio?

Indurio is een adviesbureau voor aquathermie en leverancier van warmtewisselaars voor de toepassing in aquathermieprojecten. Indurio kenmerkt zich door het adviseren en leveren van duurzame en innovatieve oplossingen aan haar klanten. In nauw overleg met de klant werken wij aan duurzame en hoogwaardige oplossingen voor afvoer van afval- en hemelwater.

Waarin onderscheidt Indurio zich?

Door het complete systeem te kunnen adviseren en tevens de techniek te kunnen leveren is Indurio uniek in de markt voor aquathermie.

Wie zijn de klanten van Indurio?

Onze klanten zijn de Nederlandse gemeenten en waterschappen, maar ook projectontwikkelaars, bouwbedrijven, aannemers en installatiebedrijven worden door ons van advies en oplossingen voorzien.

Wat is de motivatie van Indurio om deel te nemen aan de InfraCampus 

Voor ons is de deelname als exposant aan de InfraCampus de mogelijkheid om Nederland, iedere willekeurige werkdag, de kans te bieden om onze diensten en producten laagdrempelig te tonen.

Wat wil Indurio graag bijdragen in de toekomst in de InfraCampus

Onze bijdrage in de InfraCampus in de toekomst is onder meer het voortzetten van de bestuursfunctie, die eigenaar Hans van Arnhem, momenteel bekleed binnen InfraCampus-IKN.

Ga naar de website