Wilt u een bijdrage leveren?

InfraCampus-IKN richt zich op het verzamelen, ordenen en delen van kennis van de bouw en infrastructuur. Waar speciale aandacht is voor innovaties voor de inrichting van de totale fysieke leefomgeving bovengronds en ondergronds. De InfraCampus is de ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector.

Om te voldoen aan onze missie organiseert het bestuur van InfraCampus-IKN regelmatig bijeenkomsten online en fysiek in de InfraCampus, waarbij kennisdeling hoog in het vaandel staat. Wij bieden deze bijeenkomsten en webinars kosteloos aan. Om de organisatie van deze events te bekostigen zijn we afhankelijk van onze begunstigers. 

Graag willen wij u als bedrijf of opdrachtgever nog beter kunnen bedienen als het gaat om kennisdeling, maar ook het samenbrengen van de behoefte in de markt. Als begunstiger kunt u een rol spelen bij het vaststellen van de thema's die wij op de agenda zetten, zodat deze aandacht krijgen in de markt. Wij hebben een breed netwerk in de Infrasector en richten ons tot gemeenten, waterschappen en provincies.

Neem contact op

Wij komen graag met u in contact om u in een persoonlijk gesprek meer te kunnen vertellen over de rol van de InfraCampus-IKN en wat u hierin kunt betekenen.