InfraCampus in Harderwijk biedt een tal van faciliteiten, waar u gebruik van kunt maken. De InfraCampus dient als een permanent oriëntatiecentrum en is tevens een unieke en inspirerende ontmoetingsplek voor de Infrasector. De InfraCampus is gelegen op een centrale plek op het terrein van het Bouw & Infra Park, dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de infra, bouwnijverheid en verwante branches.

Bijeenkomsten, vergaderingen

In de InfaCampus kunt u uw bezoekers ontvangen in de hal en bij uw stand en daarbij gebruikmaken van de koffiecorner en de leestafel en/of zitjes. Mocht u gebruik willen maken van de leestafel of zitjes dan is dit op basis van beschikbaarheid, dit kunt u niet reserveren.

Presentatieruimte reserveren InfraCampus

Wilt u een presentatie geven en gebruik maken van de aanwezige presentatieruimte (inclusief apparatuur) dan is dit ook mogelijk in de InfraCampus. U kunt deze ruimte vooraf reserveren en hiervoor brengen wij € 45,- per uur in rekening. Indien u een exposant bent van InfraCampus dan worden deze kosten niet in rekening gebracht. U kunt hier uw reservering vastleggen. InfraCampus is openbaar toegankelijk. Het is mogelijk dat bedrijven en bezoekers aanwezig zijn gedurende de presentatie.

Vergaderzaal of evenementenhal reserveren in het congrescentrum

Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van de vergaderzalen en/of evenementenhal in het congrescentrum op Bouw & Infra Park. Indien u standhouder bent van de InfraCampus, geef dit dan aan in uw reservering, want u ontvangt dan 10% korting op de zaalhuur. Het reserveren van een zaal bij Congrescentrum B&I (gebouw 20) of Conferentiehotel Bij Fritz (gebouw 60) kunt u hier aanvragen. 

Catering

Er is ook een mogelijkheid om catering te bestellen bij onze in-house cateraar en dit te laten bezorgen bij uw stand. Download hier de brochure van ‘Roomservice voor op kantoren’. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u hier uw bestelling doorgeven. Ook in onze zalen en op diverse locaties (personeelsrestaurants, Grand Café, Bij Fritz) bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze catering. Bekijk hier de mogelijkheden in onze brochure. 

Bij Fritz - Bouw & Infra Park

Contactgegevens Afdeling Reserveringen

Heeft u nog aanvullende vragen dan kunt u een email sturen naar: reserveringen@bouwinfrapark.nl.
Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken voor een bestelling, reservering of aanvullende vragen: 0341-499000 (doorkies #1).