Van Wylick Wegdek-reflectoren B.V.

Van Wylick Wegdek-reflectoren B.V. is een specialistisch bedrijf op het gebied van glasbolreflectoren, opgericht in 1993. Na jaren van praktijkgerichte verkeersoplossingen is Van Wylick wegdek-reflectoren BV uitgegroeid tot een gezond familiebedrijf; dat adviseert, levert en monteert. Hierin wordt de nadruk gelegd op deskundig advies, duurzame producten en flexibiliteit. Onze core business bestaat uit glasbolreflectoren, echter leveren en monteren we ook andere producten die te maken hebben met geleiding van het verkeer, zoals reflectoren op zonne-energie en markeringsnagels.

Waarin onderscheidt Van Wylick zich?

Van Wylick Wegdek-reflectoren B.V levert al haar productlijnen inclusief montage. Op deze manier kan Van Wylick zorgdragen voor een juiste montage van de producten en voor een mooi én veilig eindresultaat. Niet alleen is het uitzetten van de locaties een vak apart, ook de duurzaamheid van de producten wordt gegarandeerd. Voor de glasbolreflectoren is door Van Wylick een speciale machine ontwikkeld voor een snelle en efficiënte montage in asfalt, het voordeel van deze machine is niet alleen de efficiëntie  (hoge dagprodcutie = minder lang verkeersmaatregelen) maar ook de veeg/zuiginstallatie zorgt voor een schoon achtergelaten wegdek.

Wie zijn klanten Van Wylick?

Wij werken in heel Nederland en België zowel in onderaanneming voor wegenbouwers en aannemers, als direct voor Gemeenten en Provincies.


Wat is de motivatie om deel te nemen aan de InfraCampus? 

Samen bereik je meer dan alleen, en Van Wylick gelooft dan ook dat meer samenwerking binnen de Infra tot meer innovaties en mooie projecten zal leiden. Daar dragen wij graag aan bij door als exposant deel te nemen aan de InfraCampus. Daarnaast hebben wij producten die zie bij uitstek lenen voor een permanente stand, ons assortiment is hier te bezichtigen en zelfs in de buitenruimte gemonteerd. 


Wat wil Van Wylick graag bijdragen in de toekomst aan de InfraCampus?

We delen graag onze kennis en expertise op het gebied van verkeersveiligheid met partners, exposanten en bezoekers, en gaan graag op zoek naar raakvlakken waarin we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

 

Ga naar de website