SALED

Eind 2020 hebben we Saled Nederland B.V. mogen verwelkomen als nieuw lid van InfraCampus. Zij nemen gedurende het jaar een vaste plek in op de InfraCampus.

Kennismaking Saled Nederland B.V.

Saled Nederland B.V. is leverancier van hoogwaardige LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Onze LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart minstens 50% energie. Wij leveren gecertificeerde verlichting.

Waarin onderscheidt Saled Nederland B.V. zich?

Wij leveren niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Wij zijn gespecialiseerd in het één-op-één vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Deze onderscheidende techniek noemen wij retrofit. Met retrofit hoeft u uw huidige armatuur niet te vervangen om over te stappen naar LED. Zo gaan wij kapitaalvernietiging tegen. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Veel gemeenten in Nederland zijn al overgestapt op onze LED verlichting. Wij hebben een grote diversiteit aan producten en daardoor ook een grote verscheidenheid aan klanten. Onze producten komt u zowel binnen (utiliteit verlichting) als buiten tegen (openbare verlichting ).

Wie zijn de klanten van Saled Nederland B.V.?

Wij leveren onder andere aan aannemers, installateurs, gemeenten en andere overheidsinstellingen.

Wat is de motivatie van Saled Nederland B.V. om deel te nemen aan de InfraCampus?

Toen wij hoorden over de ideeën van de InfraCampus waren wij gelijk enthousiast en zagen wij mogelijkheden om daar kennis en informatie over te dragen aan derden, en ons steentje bij te dragen aan de initiatieven van de InfraCampus.

Wat wil Saled Nederland B.V. graag bijdragen in de toekomst in de InfraCampus?

Wij willen bezoekers kennis bijbrengen over het toepassen van verlichting in de openbare ruimte. Dit kunnen wij bieden door onder andere lezingen te geven en de verlichtingsnormen uit te leggen voor het toepassen van openbare verlichting.

 

Ga naar de website