Hidrostal

Hidrostal Nederland bedient vanuit een modern en ruim bedrijfspand in Dordrecht de Nederlandse markt. Ons enthousiaste team bestaat uit deskundige vakmensen die u graag adviseren bij het maken van de juiste selectie en pompkeuze, daarnaast adviseert Hidrostal u graag over service, levensduur, Life Cycle Cost en voorkomen van verstoppingen.

Nederland is een waterland bij uitstek. Het werk dat wij doen, doen we uiteraard graag ‘in één keer goed’. Zeker in het geval van professioneel waterbeheer zijn veiligheid, efficiency en kwaliteit hoofdthema’s. Op het gebied van energiezuinig en milieubewust (afval) waterbeheer dragen wij dagelijks ons steentje bij! Een pomp is het technische hart van uw gemaal, onze missie is te zorgen dat dit technische hart blijft ‘kloppen’. Deze drive komt voort uit onze passie voor de unieke technische producteigenschappen van Hidrostal.

Waarin onderscheidt Hidrostal Nederland zich?

Onze schroefcentrifugaalwaaier pompen zijn niet meer weg te denken uit de (afval) waterwereld, ze zijn een begrip in gemalen en zuiveringen. Of het nu gaat om droog opgestelde pompen, dompelpompen of oppervlaktewater gemalen, wij hebben de oplossing voor elke denkbare situatie. Onze unieke en karakteristieke schroefcentrifugaalwaaiers zorgen voor een grote kogeldoorlaat en daarmee een verstoppingsvrije en visvriendelijke pomp. Naast de diverse mogelijkheden in materiaalkeus, zijn de Hidrostal pompen ook eenvoudig en snel (uitwendig) nastelbaar.

Wie zijn de klanten van Hidrostal Nederland?

We bedienen: 

  • Waterschappen
  • Gemeenten
  • Industrie

Onze motivatie om deel te nemen aan de InfraCampus

Graag sluiten wij ons aan bij de InfraCampus om ons netwerk te vergroten, onder de aandacht van onze doelgroep te komen en bestaande relaties in een inspirerende omgeving uit te nodigen.

Onze bijdrage in de toekomst aan de InfraCampus

We dragen graag bij aan netwerkdagen, lezingen om naamsbekendheid en kennis van pompen en gemalen voor overheid en industrie te vergroten. We voegen graag waarde toe aan onze producten door kennis en kunde.

 

Ga naar de website