TerraStab Nederland BV

Onlangs heeft de InfraCampus TerraStab Nederland B.V. als nieuw lid mogen verwelkomen. De Harderwijkse specialist in grondverbetering en -stabilisatie heeft een vaste plek op de campus en zijn, op afspraak, het gehele jaar te bezoeken.

Kennismaking met TerraStab Nederland

TerraStab Nederland B.V. wordt gevormd door een enthousiast team van circa 10 personen die zich dagelijks bezighouden met onder andere het verbeteren van de Nederlandse ondergrond. Naast opdrachtgevers in Nederland heeft het bedrijf ook grondverbetering- en/of grondstabilisatiewerkzaamheden mogen uitvoeren in Griekenland, Engeland, België, Duitsland en India. In een eigen laboratorium is men continue op zoek naar nieuwe bindmiddelen en samenstellingen die de aarde ten goede komen. Om verduurzaming van de aarde te stimuleren is onlangs het nieuwe bindmiddel EcoStab op de markt gezet. Een bindmiddel wat zonder cement wordt geproduceerd en de CO2-footprint tot circa 90% reduceert ten opzichte van de traditionele bindmiddelen. Een grote stap in de circulaire en duurzame richting! Voor uiteenlopende opdrachtgevers worden technieken toegepast om de draagkracht te verbeteren. Ieder project is een uitdaging die om technische kennis en uitvoerende creativiteit vraagt. Door hierbij de bestaande materialen te hergebruiken, de transportbewegingen te reduceren en de levensduur te verhogen, laten we onze opdrachtgevers kiezen voor een duurzame en circulaire oplossing.

TerraStab en haar deelname aan de InfraCampus

De InfraCampus draagt op een mooie manier bij aan het in contact zijn en blijven met potentiële opdrachtgevers. Daarbij wordt de mogelijkheid geboden om themabijeenkomsten te organiseren, zodat kennis kan worden gedeeld met een groot publiek.

20211004_collage_Terrastab.JPG (107 KB)

Ga naar de website