Hauraton GmbH & Co K

Hauraton is al vele jaren exposant bij de Stichting IKN. Wij zijn begonnen met enkele producten op de showvloer bij Copier in Ede. Vervolgens zijn wij mee verhuist naar de Infracampus te Harderwijk.

Wie is Hauraton?

Meer dan 60 jaar zijn wij internationaal succesvol als een specialist in oppervlakte afwatering. Met het uitgebreide aanbod van lijnafwatering en puntafwatering, regenwaterbehandeling en infiltratie, zijn wij een betrouwbare partner. Daarnaast zijn wij sterk in het aanbieden van individuele oplossingen, zoals op maat gemaakte sleufgoten of roostergoten met verstekhoeken of een taludhelling.

Waarin onderscheidt Hauraton zich?

Wij onderscheiden ons door:

  • Flexibiliteit
  • Maatwerk
  • Duurzaamheid

Voor elke vraag met betrekking tot oppervlakte afwatering of regenwaterbehandeling heeft Hauraton een passende oplossing door de inzet van een eigen ingenieursbureau in Deventer. Zij geven u niet alleen een passend antwoord, maar dit gaat vaak gepaard met een raming, offerteprijs, een bestek en/of tekening.

Wie zijn de klanten van Hauraton?

Onze klanten zijn gemeentes, ingenieursbureaus, (landschaps)architecten, maar ook bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht. Infra aannemers, installateurs en ook bouwbedrijven weten Hauraton al jaren te vinden. Als grote (Duitse) producent van lijngoten werkt Hauraton in Nederland met een beperkt dealernetwerk, die lokaal maar vaak ook landelijk opereren. Vraag u gerust naar de mogelijkheden via ons kantoor te Deventer 0570-756516 of bezoek onze website.

Hugenholtzbocht Zandvoort

 

Ga naar de website