Van Walraven

Van Walraven is een exposant van de InfraCampus. Om u een beeld te geven wat Van Walraven voor u kan betekenen, presenteren we hieronder een project dat is uitgevoerd door Van Walraven. Voordat we ingaan op het project, schetsen we in het kort waarvoor u terecht kunt bij Van Walraven.

Van Walraven heeft een zeer breed assortiment woning- en utiliteitsbouw-, GWW- installatietechniek- en industrie artikelen. Kort samengevat is Van Walraven een technische totaalleverancier. Zo kunt u onder meer terecht voor producten voor: riolering & afvoer, installatie- of bevestigingsmateriaal, sanitair, verwarming, gereedschap, dak- of bouwproducten, pompen, brandbeveiliging en werkkleding.

Waar vond het project plaats?

Nieuwveen, industrieterrein Schoterhoek

Wat was de aanleiding voor het project?

Restwarmte van de riool water zuivering gebruiken voor het verwarmen van het nieuwe industrieterrein.

Wie was de opdrachtgever is?

Gemeente Nieuwkoop.

Wat is de reden dat jullie voor de project zijn ingeschakeld?

Aannemer Rijneveld, die wij goed kennen binnen ons netwerk, heeft ons gevraagd mee te denken in de engineering en uitvoering.

Wat was het doel van het project?

Verlagen van de effluent temperatuur van de AWZI en “energiearm” verwarmen van het nieuwe industrieterrein

Wie waren de belanghebbenden?

De gemeente / waterschap en de nieuwe eigenaren van de percelen/ panden op het industrieterrein. Zij hebben allemaal de “verplichting” om aan te sluiten op het systeem, anders kunnen ze er geen perceel kopen

Ga naar de website