Wavin

Wavin levert wereldwijd innovatieve oplossingen voor bouw en infrastructuur. Met meer dan 60 jaar expertise willen we een aantal van de grootste uitdagingen in de wereld aangaan: veilige en efficiënte watervoorziening, betere sanitaire voorzieningen en hygiëne, klimaat bestendige steden en betere bouwprestaties.

Wavin wil bijdragen aan positieve veranderingen in de wereld en doet dat door het bouwen van gezonde, duurzame omgevingen. Het bedrijf werkt samen met stadsbestuurders, ingenieurs, aannemers en installateurs om steden toekomstbestendig en gebouwen comfortabel en energiezuinig te maken.

Waarin onderscheidt Wavin zich?

Wavin onderscheidt zich doordat het zich richt op een efficiënte en veilige watervoorziening in alle aspecten van bouw en infrastructuur – van ontwerp tot installatie en onderhoud, van bron tot kraan. Daarnaast focussen we ons op het creëren van betere sanitaire voorzieningen en hygiëne door (afval) wateroplossingen te bieden aan landelijke en stedelijke gebieden over de hele wereld. Wavin kent een grote historie op het gebied van watermanagement. Door deze expertise durven we ons te committeren aan het verder ontwikkelen van producten die de steden in de toekomst leefbaar kunnen houden.

Wie zijn de klanten van Wavin?

Gemeenten, vastgoedontwikkelaars, NGO’s, ingenieurs, wetenschappers, installateurs en aannemers.

Wat is de motivatie om deel te nemen aan de InfraCampus?

De InfraCampus is een prachtige plek waar we onze klanten kennis kunnen laten maken met onze branche, de producten en de bedrijven die actief zijn binnen de branche. Doordat alles samen komt op één plek kunnen we elkaar ondersteunen en aanvullen en tevens netwerken. Daarnaast is de plek centraal gelegen in het land en zijn de faciliteiten uitmuntend. Wij hopen daarnaast natuurlijk ook alle bezoekers een beeld te geven wat Wavin zoal doet.

Wat willen jullie graag bijdragen in de toekomst aan de InfraCampus?

We staan ervoor open om workshops/lezingen/etc. te geven en kennis te delen. Daarnaast wonen we ook graag andere sessies bij om nieuwe kennis op te doen en maken we graag kennis met nieuwe partijen binnen de branche. Verder denken we graag mee over de toekomst van de InfraCampus. Denk aan onderwerpen als: hoe trekken we klanten naar deze plek, hoe kunnen we studenten/leerlingen enthousiast maken voor ons vak, etc.

Ga naar de website