HYDROTEC

HYDROTEC Nederland BV is partner van het Duitse familiebedrijf HYDROTEC Technologies AG, dat in 1968 is opgericht. Wij adviseren en leveren hoogwaardige gietijzeren en gietijzeren-betonnen producten die voldoen aan de Europees gestelde eisen. Dit doen we met vier productgroepen, namelijk putdeksels, afvoergoten, straatpotten en boombescherming. Wij hebben een breed en diep assortiment wat we speciaal voor de Nederlandse markt gaan uitbreiden in de toekomst.

Waarin onderscheidt Hydrotec zich?

Naast de partnerships met verschillende gieterijen zal de aankomende jaren gestart worden met het bouwen van een eigen gieterij, die één van de modernste gieterij van Europa zal gaan worden. Deze gieterij zal in Wildeshausen, bij HYDROTEC Technologies AG, komen te staan; dichtbij Nederland.

Wie zijn klanten van Hydrotec?

Wij richten ons met onze producten op Handelsbedrijven, Gemeenten, Ingenieursbureaus, Adviesbureaus en Aannemingsbedrijven. We maken voor hen berekeningen en zullen de meest economische oplossing adviseren. Op een aantal punten in Nederland liggen de meest voorkomende producten op voorraad.

 

20230628_Hydrotec_afb.jpg (69 KB)

Ga naar de website