Copier Water

Al diversel jaren is Copier Groep betrokken bij Stichting IKN. Niet alleen met haar aanwezigheid als exposant, maar Jan Schoemaker van Copier Water is tevens actief in het bestuur van InfraCampus-IKN. Graag stellen we Copier Water aan u voor.

Wat doet Copier Water?

Copier Water BV is een aantal jaren geleden ontstaan vanuit een civieltechnisch georiënteerd advies- en ingenieursbureau acterende in de (lokale) overheidsmacht. Specifieke vraagstukken vanuit gemeentes over de kleinste vorm van lokale afvalwaterbehandeling (IBA’s) stonden, en staan nog steeds, aan de basis van de kernactiviteiten van Copier Water BV.

Copier Water BV biedt totaaloplossingen voor alle vraagstukken rondom lokale of decentrale waterzuivering. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer, service en onderhoud. Onze diensten betreffen het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van allerlei oplossingen voor het inzamelen, transport, verwerking en zuivering of behandeling van (afval)water. Denk aan lokale of gedecentraliseerde waterzuivering en milieuvriendelijke oplossingen, zoals energiewinning uit warm (afval)water.

Waarin onderscheidt Copier Water zich?

Kortweg voelen wij ons het beste bij de kwalificatie “Innovatief maar met beide voeten op de grond”. Elke situatie, elke ontwikkelingslocatie en elk bedrijf heeft zijn eigen unieke situatie waarin een oplossing op maat het ideale resultaat biedt. Omdat Copier Water BV niet is gelieerd aan een specifieke fabrikant zoeken we altijd naar de meest ideale situatie, rekening houdend met de effectiviteit en kosten van het plan. Zo zou een standaardproduct prima kunnen functioneren maar wanneer een oplossing op maat de meest ideale oplossing is, ontwerpen en bouwen we deze in eigen beheer. Dit houdt in dat we kijken naar de modernste en meest geschikte technieken.

Wie zijn de klanten van Copier Water?

Vanwege haar achtergrond bestaat een groot deel van de klantenkring van Copier Water uit overheid gerelateerde partijen zoals gemeentes, waterschappen en rijks vastgoedbedrijf. Met de toenemende aandacht voor allerhande positieve effecten van het dicht bij de bron behandelen van (afval)water fungeert Copier Water BV ook als partner in ontwikkelingslocaties of andere waterbehandelingsvraagstukken te denken aan hergebruik of verdrogingsproblematiek.

 

Ga naar de website