Aarsleff Leidingrenovatie B.V.

Wij zijn actief op het gebied van sleufloze (riool)leidingrenovatie door middel van de kousmethode (relining). We zijn een relatief kleine organisatie, maar maken onderdeel uit van Aarsleff Pipe Technologies, actief in 10 landen binnen Europa, marktleider in Europa op het gebied van relinen.

Waarin onderscheidt Aarsleff Leidingrenovatie B.V. zich?

Ons specialisme is om door middel van relining de levensduur van bestaande (riool)leidingen te verlengen met minimaal 50 jaar. Wij kunnen ieder type kous installeren: naaldvilt kousen (uitharding door warm water, stoom of LED) en glasvezel kousen (uitharding door UV-licht). Welk type kous en uithardingsmethodiek het beste kunnen worden toegepast hangt onder andere af van de diameter, ligging en conditie van de te renoveren (riool)leiding. Vanuit ons bedrijfsbureau in Uitgeest maken wij per situatie de afweging wat kwalitatief het beste resultaat geeft. Naast het renoveren van (riool)leidingen kunnen wij dit ook voor de aansluitende inspectieputten doen.De kousen die we installeren komen uit de eigen Aarsleff fabrieken.

Wie zijn uw klanten?

Wij werken voornamelijk voor gemeenten en aannemers, maar opdrachten voor bijv. waterschappen en fabrieken komen ook voor.

Wat is de motivatie om deel te nemen aan de InfraCampus?

Deze is in feite drieledig. Als eerste de mogelijkheid om te kunnen netwerken in een informele setting. Verder kennis opdoen en delen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Tenslotte is het fijn om je als bedrijf permanent te kunnen presenteren in een beursachtige omgeving, zonder dat je daar continu aanwezig moet zijn.

Wat wilt u graag bijdragen in de toekomst aan de InfraCampus?

Door onze aanwezigheid en inbreng de (innovatieve) kracht van de sector bouw & infra verder promoten, ook voor de jeugd.

Ga naar de website