Conval leidingtechnologie

Specialist op gebied van leidingtechnologie

Conval is producent en leverancier van ondergrondse infra, messing appendages en installatiesystemen. Met onze jarenlange ervaring, eigen productie, grote voorraad en snelle levering bieden wij oplossingen voor elk vraagstuk.

Denken in oplossingen

Of het nu gaat om een totaaloplossing voor water-, gas- en terreinleidingen of klantspecifiek maatwerk, onze experts denken graag mee. Onze producten en systemen zijn ISO gecertificeerd met KIWA (-ATA), KOMO en GASTEC keurmerk.

Partner voor de energietransitie

De energietransitie is in volle gang. Lage temperatuursystemen zijn daarbij een must. Vloerverwarming is een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing voor het verwarmen (en koelen) van een woning of bedrijfspand. Met onze jarenlange ervaring bieden wij deskundig advies en bedenken en berekenen passende oplossingen voor elke project. We leveren producten van een hoge kwaliteit waaronder PE-RT buis, verdelers, koppelingen, isolatie en naregelingen.Voor de transitie naar duurzame energie hebben wij geïsoleerde leidingen, bodemwisselaars, verdelers en koppelingen in ons assortiment.

Bezoek ons op de InfraCampus

Als deelnemer ervaren wij de meerwaarde van de InfraCampus al vanaf de start. Kennis delen, contacten leggen, samenwerking zoeken en klanten ontvangen wordt op deze ontmoetingsplek voor organisaties in de infrasector op een praktische en duurzame manier gecombineerd. Kennismaken
met Conval? Neem contact op voor een afspraak met een van onze experts via info@conval.nl of bel +31 (0)411 674 725

Conval_pijlers.png (538 KB)

Ga naar de website