VanderValk+deGroot

Wat doet vandervalk+degroot?

Vandervalk+degroot is een dienstverlening in onderhoud en beheer van natte infrastructuur, zoals leidingstelsels, rioleringen en afwateringstelsels.

Waarin onderscheidt vandervalk+degroot zich?

Sinds 1962 is vandervalk+degroot uitgegroeid tot marktleider op het gebied van rioleringsbeheer, reiniging, inspectie en renovatie van uiteenlopende infrastructurele werken. De nieuwe tijd vraagt om nieuwe werkwijzen en contractvormen. Vandervalk+degroot is actief in rioleringsbeheer en heeft kennis in huis over het optimaal toepassen van assetmanagement van rioleringssystemen. Eén van de unieke aspecten van ons bedrijf is dat ons materieel in eigen beheer wordt gebouwd en onderhouden door Grootvalk bv, onze materieelbeheer afdeling. Onze kernwaarden zijn vakmanschap, veiligheid, vertrouwen en innovatie. Verspreid over 14 vestigingen in Nederland en België staan de ruim 400 medewerkers elke dag weer klaar om onze klanten optimaal te ontzorgen.

Wie zijn de klanten van vandervalk+degroot?

Overheid (lokaal, provinciaal, landelijk), wegenbouwers, wooncorporaties, bedrijfsterreinen (Shell, Schiphol, Flora Holland, Havenbedrijf) en particulieren.

Wat is de motivatie van vandervalk+degroot om deel te nemen aan de InfraCampus?

We vinden het initiatief van de InfraCampus vernieuwend. Als markleider op het gebied van gespecialiseerde dienstverlening in de natte infrastructuur, maken wij graag gebruik van dit initiatief om zo onze kennis en kunde te delen en te laten zien welke disciplines wij in huis hebben.

Wat wil vandervalk+degroot graag bijdragen in de toekomst in de InfraCampus?

De mogelijkheid om themabijeenkomsten te organiseren, waar vraag en aanbod bij elkaar komen en op die manier wat dieper over de inhoud van gedachten kunnen wisselen.

Ga naar de website