Romfix

Wie is Romfix?

De prachtige oprit, de uitnodigende terrassen, de voetpaden in het park, de mooie nieuwe winkelstraat en zelfs de regionale wegen. U of uw organisatie heeft er veel over nagedacht, hard aan gewerkt en goed voor betaald. Dan wilt u dat het zo blijft. Jarenlang. Zonder onkruid, zonder vuil, zonder losliggende tegels, zonder verzakkingen, duurzaam, onderhoudsarm en met voldoende infiltratie. ROMFIX® biedt de oplossingen.

Met onze verschillende funderingstechnieken bieden we oplossingen voor funderingen op zowel draagkrachtige als niet-draagkrachtige ondergronden. Inclusief uitgebreide berekeningen, advies en waar nodig ondersteuning bij de uitvoering. Ons team van gespecialiseerde en intern opgeleide medewerkers brengt het ROMFIX-systeem zelfs op verzoek vakkundig en emissieloos aan, wat resulteert in besparingen op het grondwerk en dus een vermindering van uw CO2-uitstoot per project.

Van snel product tot uitgebreid advies
Ons doel is om u zo lang mogelijk te laten genieten van uw project. Of dat nu een kleine voortuin is of het gehele straatwerk van een stadscentrum. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment. Met makkelijk verwerkbaar invoegzand waarmee iedereen uit de voeten kan. Maar ook met volledige projectverzorging inclusief advies, fundering en uitvoering. Waarbij ons ROMFIX®-systeem ervoor zorgt dat elke ondergrond stabiel en draagkrachtig is. De voegen zorgen voor minder onkruid en minder onderhoud. Voor jarenlang zorgeloos genieten!

Waarin onderscheidt ROMFIX zich

Groen hart
Als echte praktijkmensen uit het hoveniers- en infravak weten we hoe belangrijk het is dat groen en grijs in harmonie zijn. We weten ook hoe uitdagend dat is. Daarom ontwikkelen en leveren we sinds 2012 duurzame voeg- en drainagemortels en funderingstechnieken. Vanuit een groen hart en met kennis en ervaring uit de praktijk.

Wie zijn onze klanten?

  • Gemeente / overheid
  • Hoveniers / stratenmakers
  • Architect / ingenieursbureau

20240314_Romfix 2.JPG (129 KB)

Onze motivatie om deel te nemen aan de InfraCampus

We kampen in Nederland met een flinke uitdaging voor wat betreft de beperking van CO2-uitstoot. Wij hebben verschillende systemen welke ingezet kunnen worden zodat constructief Nederland door kan met het realiseren van de mooiste projecten. Deze technieken willen we graag onder de aandacht brengen via de InfraCampus.

Wat wij willen bijdragen in de toekomst aan de InfraCampus

Wij dragen graag kennis en praktijk bij aan de InfraCampus. Dit willen wij doen door het geven van presentaties en demonstraties van verschillende onderwerpen.

Ga naar de website