C2 Nederland

Wie is C2 Nederland?

C2 Nederland is een landelijk werkend advies – en ingenieursbureau met ruim 50 medewerkers en vestigingen in Ede, Den Bosch en Harderwijk. Elke vestiging heeft haar eigen expertises in huis welke wij in 2024 gebundeld hebben waardoor wij onze opdrachtgevers de best mogelijke oplossingen kunnen bieden. Bij de engineers van C2 Nederland is passie voor ingenieursdiensten de drijvende kracht achter alles wat wij doen. Het team van toegewijde professionals streeft ernaar om uitdagingen op te lossen en innovatieve oplossingen te bieden in de wereld van infrastructuur, water, milieu, gebiedsontwikkeling en bouw.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van duurzame infrastructuur, het beschermen van het milieu of het transformeren van gebieden, wij zijn toegewijd aan het creëren van oplossingen die een blijvende positieve impact hebben.

Waarin onderscheidt C2 Nederland zich?

De engineers van C2 Nederland richten zich voortdurend op innovatie en ontwikkeling. Ons werkgebied beslaat de gehele buitenruimte, stad en land, natuur en industrie. De organisatie is verdeeld in Ontwerp & Engineering, Projectmanagement, Assetmanagement en Projectrealisatie met expertise op Infra, Water, Gebiedsontwikkeling, Bouw en Milieu. Wij bieden een klantgerichte benadering, waarbij elke klant individuele aandacht krijgt en een op maat gemaakte oplossing wordt geboden.

Wie zijn de klanten van C2 Nederland?

C2 Nederland bedient een diverse klantenkring, variërend van bedrijven en overheidsinstellingen. Wij streven ernaar om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen en hen te ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen.

Wat is de motivatie om deel te nemen aan de InfraCampus?

Wij zijn initiator van IKN. Wij zijn begonnen om kennis over decentraal zuiveren en de diverse infiltratiemogelijkheden met elkaar te delen. Voorheen was deze stichting gevestigd in ons pand in Ede. Met de groei van zowel IKN als ons bedrijf, deed IKN besluiten om te verhuizen naar de InfraCampus Harderwijk.

Wat wil C2 Nederland graag bijdragen in de toekomst in de InfraCampus?

Wij streven naar nauwe samenwerking met andere stakeholders op de InfraCampus. Door kennis en expertise te delen en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen, geloven wij dat we de ontwikkeling en implementatie van innovatieve infrastructuuroplossingen kunnen versnellen.

Ga naar de website