ZinCo

ZinCo is dé specialist in groen- en klimaatdaken. Met meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van daktuinsystemen, zetten wij ons in voor het vergroenen van onze leefomgeving. Onze expertise strekt zich uit van klimaatadaptatie en waterretentie tot het bevorderen van biodiversiteit en het tegengaan van hittestress. Wij bieden innovatieve producten en advies- en engineeringdiensten om groendaken te realiseren die daadwerkelijk impact hebben.

Waarin onderscheidt ZinCo zich?

Wat ZinCo uniek maakt, is onze missie om alleen duurzame groendaken te realiseren. Als enige groendakspecialist met het EPD-duurzaamheidspredicaat, garanderen we dat onze daken en bedrijfsvoering écht groen zijn. Ons team, met samen meer dan 110 jaar ervaring in de groenbranche, biedt op maat gemaakte oplossingen voor een breed scala aan klanten. Van intensieve daken en klimaatdaken tot innovatieve systemen die meerdere functies vervullen, wij leveren topkwaliteit en duurzame oplossingen voor elk groendakproject.

Wie zijn de klanten van ZinCo?

Onze klantenkring is divers en omvat (tuin)architecten, ontwikkelaars, hoveniers, en constructeurs. Van de ontwerpfase tot de realisatie ondersteunen wij opdrachtgevers bij het maximaliseren van hun dakpotentieel. Of het nu gaat om duurzame energie, biodiversiteit, waterberging, regenwatermanagement, sociale cohesie of gewoon esthetische groene ruimten, wij bieden oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elk project.

Wat is de motivatie om deel te nemen aan de InfraCampus?

Vergroenen doe je niet alleen! Om samen de horizon te vergroenen is bewustwording en kennis nodig. De InfraCampus biedt de ruimte om elkaar op te zoeken, innovaties te delen en nieuwe inzichten op te doen. We zien het als een platform om onze visie op duurzame stedelijke ontwikkeling te delen en samen te werken aan een groenere toekomst.

Wat wilt u graag bijdragen aan de InfraCampus?

Wij brengen ons vakmanschap en een gezonde dosis rebelsheid mee naar de InfraCampus. We hopen partners, exposanten en andere bezoekers te inspireren met kennis en innovatie en hierin een vraagbaak te kunnen zijn. Door nieuwe samenwerkingen en gezamenlijke inspanningen willen we als exposant een springplank zijn in de transitie naar meer duurzame en leefbare stedelijke omgevingen.

Ga naar de website