Netwerkdag - (her) inrichting fysieke leefomgeving

Op 10 maart 2022 vindt er een Netwerkdag plaatst, welke wordt georganiseerd door InfraCampus-Stichting IKN. Gedurende de Netwerkdag staat het thema '(her) inrichting fysieke leefomgeving aangepast naar klimaatontwikkelingen' centraal. 

Programma

 • 9:45 uur – ontvangst door Gerrit Hasperhoven, voorzitten InfraCampus-IKN
 • 10.00 uur – 10.25 uur – twee nieuwe exposanten stellen zich aan u voor met korte pitch. Dit betreffen de volgende exposanten:
  Utique-D
  KIM Apparatenbouw
 • 10:30 uur – 11:30 uur - Sprekers: Nico Wissing van NL Greenlabel
  Toelichting: NL Greenlabel staat voor een meetbaar duurzame leefomgeving. Zij beheren een integraal concept van duurzaamheid dat urgente opgaves, zoals klimaatadaptatie, energietransitie, verlies van biodiversiteit en maatschappelijk draagvlak met elkaar verbindt. Nico Wissing is onder meer gespecialiseerd in het ontwerpen van creatieve innovatieve, duurzame tuinen, parken en landschappen. Gedurende zijn presentatie gaat hij in op de waarde van groen voor de infrasector en hoe een integrale (weg) aanpak kan bijdragen aan de lokale biodiversiteit.
 • 11:45 uur – 12:30 uur - Sprekers: Anton Boom van PlasticRoad
  Toelichting: PlasticRoad combineert oplossingen voor plastic afval, CO₂-uitstoot, wateroverlast in stedelijk gebied en slappe bodems in één duurzame klimaat adaptieve constructie. De lichte en circulaire prefab wegelementen van gerecycled kunststof kunnen verschillende functies verenigen. Van waterberging/infiltratie, tot monitoring en andere slimme toepassingen. In de presentatie vertelt Anton hier meer over.
 • 12:30 uur – 13:30 uur – lunch
 • 13:30 uur – 14:15 uur - Spreker: Jorien Loots van Pipelife
  Toelichting: Pipelife produceert en levert een compleet assortiment kunststof leidingsystemen, hulpstukken en intelligente oplossingen op maat. In de presentatie staat het thema ‘New Energie Business Development’ centraal. Jorien zet hierin uiteen hoe Pipelife als toeleverancier stappen zet om een duurzame bijdrage te leveren aan de grote maatschappelijke uitdagingen waar we momenteel voor staan. Om uiteindelijk te kunnen komen tot een toekomstbestendige organisatie, waar samenwerken, co-ontwikkeling, watermanagement en kringloop denken een cruciale rol innemen.
 • 14:30 uur – netwerkborrel

Presentaties

Bent u benieuwd naar de presentaties? Dan kunt u deze hier teruglezen.