Informatiebijeenkomst - door Regen en Energie (sessie 1)

Op 25 januari 2022 om 10.00 uur organiseert Regen En Energie een lezing. Regen En Energie is een samenwerkingsverband tussen de bedrijven GEP, SolarFreezer, ZinCo & De Groot Brandbeveiliging. Gezamenlijk hebben deze partijen een systeem dat niet alleen regenwater gebruikt, maar ook bergt en de thermische energie van het regenwater benut.

Samenwerken, klantgericht innoveren en integraal denken is noodzakelijk om de bouwsector te verduurzamen. GEP met meer dan 24 jaar ervaring in decentraal watermanagement, ZinCo met ruim 60 jaar ervaring als specialist in multifunctionele daken, de innovatieve SolarFreezerâ„¢ technologie voor gasloos verwarmen en De Groot Brandbeveiliging als marktleider op het gebied van brandbeveiliging.

De combinatie van deze vier bedrijven maakt gezamenlijk gebruik van de onbenutte potentie van regenwater. De gezamenlijk ontwikkelde systemen zorgen voor meer energiebesparing, meer waterbesparing, meer biodiversiteit en meer veiligheid.

Wat kunnen de systemen van regenenergie?

  • Verwarmen met energie uit regenwater en zonne-energie
  • Koelen met energie uit regenwater
  • Warm tapwater met energie uit regenwater en zonne-energie
  • Regenwater bergen
  • Regenwater gebruiken voor tuin, wc en wasmachine
  • Thermische energie uit de sprinklerput benutten
  • Warmteterugwinning uit grijs water.

De informatiebijeenkomst vindt plaats in de ochtend en is gericht aan architecten. De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. U kunt de bijeenkomst kosteloos bijwonen. U kunt zich opgeven via: info@regenwater.com 

 

20211220_Regenwaterput-met-warmtewisselaar-put-met-zuilen_render.png (273 KB)

Foto: Regenwaterput met warmtewisselaar met zuilen