Essie Infra Event

Op donderdag 21 september organiseert Essie B.V. een 'Essie Infra Event'. Essie is opgericht in maart 2020 en neemt een prominente positie in met als doel het verkeer veiliger te maken. Zij werken samen met opdrachtgevers om te komen tot een toekomstgerichte infra. Met het product 'Eco2Shield' wordt hier een concrete invulling aan gegeven. Dit zijn bedekkingselementen, bestaande uit twee identieke delen, die geplaatst worden aan de voet van een object of obstakel in de berm. Wanneer het element is geplaatst, kan er veilig en eenvoudig worden gemaaid.  

Programma 'Essie Infra Event'

Maak kennis met Eco2Shield®

Bent u zich ervan bewust dat de bereidheid van industrie fungeert als motor van innovatieve producten? Op het Essie Infra Event heeft u de gelegenheid om kennis te nemen en vragen te stellen.

  • Vanaf 12.00 uur - Inloop
  • 12.00 - 13.00 uur - Lunch en netwerkmoment
  • 13.00 - 13:10 uur - Opening, Joost en Esther van Essie BV

Wetgeving en regels helpen beheerprocessen te verbeteren. Essie is de onderneming die met innovatie de transitie stimuleert naar een toekomstgericht berm-assetbeheer. Essie geeft uitleg over het resultaat van een verandering.

Essie lanceert unieke beschermingsringen, het Eco2Shield assortiment. Een oplossing voor complexe vraagstukken als verkeersveiligheid, milieu, kostenreductie en circulair beheer.

Als wereldwijd opererend bedrijf zet Sika zich in voor duurzame ontwikkeling. Wat betekent verduurzamingsambities voor Sika en welke rol nemen zij in?

De samenwerking tussen Martens beton en Essie BV is uniek te noemen. Hoe verduurzamingsdoelen van beheerders leidt tot gelijkwaardigheid tussen industrie en innovatie.

Innovatie als voedsel voor de maatschappij.

De Fietsersbond behartigt de belangen van fietsers op plekken waar dat nodig is. Dat doen zij al meer dan veertig jaar, omdat ze geloven dat fietsen overal goed voor is: voor de bereikbaarheid van steden, voor het milieu, voor je plezier en voor een gezond leven.

  • 14.50 – 15.00 uur - Afsluiting, Joost en Esther
  • Vanaf 15.00 uur - Borrel en netwerkmoment

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via info@essiebv.com. Wilt u bij uw opgave de volgende informatie doorgeven: aantal personen, bedrijfsnaam, contactgegevens.

Graag ontmoeten we u tijdens het Essie Infra event!