Deelname Klimaat Expo Houten

Op 19 en 20 april 2023 vindt de Klimaat Expo in Houten plaats. De klimaatverandering heeft steeds heftigere regenbuien, maar ook voor hittestress en droogte. Openbare ruimte, met name ook in de stedelijke gebieden, moet dus klimaatbestendig  worden ingericht.

Honderden professionals komen op deze vakbeurs samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve stad en leefomgeving.

Voor wie is de vakbeurs interessant?

Het evenement is met name interessant als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstituut.

Deename InfraCampus-IKN

InfraCampus-Stichting IKN is hier aanwezig en heeft een eigen ‘InfraCampus-IKN-straat', waar de volgende exposanten aanwezig zijn:

Water Alliance en InfraCampus-IKN versterken elkaar op Klimaat Expo

20221221_Water-Alliance2.png (28 KB)

Wateralliance en InfraCampus-IKN zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Water Alliance is een uniek samenwerkingsverband tussen de overheid, kennisinstellingen én het bedrijfsleven. De nadruk ligt op het bedrijfsleven in de innovatieve en duurzame watertechnologie die wereldwijd vermarkt kan worden. Beide partijen zagen de Klimaat Expo als een uitgelezen kans om samen op te trekken en staan dus ook bij elkaar op deze vakbeurs. Water Alliance is vertegenwoordig met de onderstaande partijen: 

Deelnemen?

Bent u exposant van de InfraCampus dan kunt u tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan de 'InfraCampus-IKN-straat' op de Klimaat Expo. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.