Deelname Aqua Nederland

Op 15, 16 en 17 maart 2022 gaan de deuren open van de vakbeurs Aqua Nederland in Gorinchem. Het is dé vakbeurs op het gebied van afwater, drinkwater, proceswater, stedelijk water en rioolbeheer. Tijdens de vakbeurs wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.

Deelname InfraCampus-IKN


Op de bovenverdieping van de hal is een InfraCampus-IKN plein ingericht. Het plein wordt vertegenwoordigd door de volgende bedrijven:


Kennissessies


Gedurende de 3-daagse vakbeurs kunt u uiteenlopende kennissessies bijwonen. Iedere dag staat er een thema centraal:

  • Rioolbeheer Onderhoud op 15 maart in het Kennistheater;
  • Omgevingswet - Klimaatadaptieve straat 2025 op 16 maart in het Kennistheater;
  • Diverse thema’s over stedelijk water op 17 maart in het Kennistheater.

De volgende exposanten, vanuit de InfraCampus, verzorgen tijdens de vakbeurs een lezing:

  • Tom Nagtegaal van Cicom & Copier
    Toelichting: afkoppelen is standaard bij Nieuwbouw en Groot-onderhoudsprojecten. Daar mag dit ‘meeliften’ enorm veel geld kosten. Waar niks staat gepland gebeurt niks. Het regenwater zal daar naar het gemengd stelsel blijven lopen. Juist daar ligt veel meer resultaat voor minder geld! Tijd voor een eigen FCL/ECL.
  • Ruben Wentink van Dunea
    Toelichting: toen drinkwater nog vanzelfsprekend was! Die tijd is voorbij, waar droge voeten en water uit de kraan de gewoonste zaak van de wereld waren vragen drinkwaterbedrijven in Nederland om zuinig en bewust om te gaan met drinkwater. Wat zijn de uitdagingen en wat kunnen wij en wat kan jij eraan doen? Voorbeelden uit de praktijk, ontwikkeling toolbox en hoe ver mogen we gaan?

Plattegrond

20220223_plattegrond.JPG (130 KB)

Registreren


Wij willen u van harte uitnodigen om onze InfraCampus-IKN plein te komen bezoeken. U kunt zich registreren voor Aqua Nederland via de onderstaande link

Klik hier