Viridi Tectum

Wie is Viridi Tectum

Van 'dakdroom' naar 'droomdak'. Wij zijn er voor de beginnende particulier, maar ook voor de ervaren aannemers, VVE, woningcorporaties en ontwikkelaars. Sedumdaken kunnen in de basis op elk dak worden geplaatst. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het ook laten doen.

Viridi Tectum staat voor kwaliteit en service. Wij hebben als één van de weinige leveranciers de ervaring en de optie om direct een compleet nieuwe dak aan te brengen, indien gewenst, inclusief zonnepanelen. Viridi Tectum is leverancier van sedum, maar ook aannemer. Door heel Nederland leggen wij daken aan voor VVE’s, aannemers, particulieren en architecten.

Wij werken persoonlijk en hechten veel waarde aan goede communicatie. Daarom bellen of mailen wij, indien het niet direct mogelijk is om op te nemen, altijd dezelfde dag terug en komen wij vooraf altijd kijken. Op deze manier zijn er geen verrassingen, een goed begin is de basis voor een goed uitgevoerd project.

Waarom een groen dak toepassen?

Groene daken zijn niet alleen mooi, maar kennen ook vele voordelen op economisch, ecologisch en maatschappelijk vlak. Concreet biedt een groen dak de volgende voordelen:

  • Absorbeert regenwater
  • Zorgt voor schonere lucht
  • Verlaagt de omgevingstemperatuur
  • Verhoogt rendement op zonnepanelen
  • Verlengt de levensduur van een dak
  • Verhoogt de biodiversiteit
  • Creëert een brandwerende laag
  • Weinig onderhoud

Eind januari / begin februari is onze website geheel vernieuwd met een complete webshop voor de doe-het-zelver, maar ook voor hoveniers en aannemers. Tevens kunt u bij ons straks uw onderhoudspakketten samenstellen om een reeds aangelegd sedumdak in goede conditie te houden. 

Waarin onderscheidt Viridi Tectum zich?

Wij zijn zowel leverancier als aannemer. Ook voor het vernieuwen van het dak en het plaatsen van zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is de motivatie van Viridi Tectum om deel te nemen aan de InfraCampus als lid en vaste exposant?

Sedumdaken zijn een duurzame oplossing en passen perfect bij de exposanten die al op de InfraCampus staan.

Wat wil Viridi Tectum graag bijdragen in de toekomst in de InfraCampus?

Wij willen op termijn graag uitbreiden en zouden dan graag korte cursussen / introducties verzorgen.

 

Ga naar de website