Utique-D

Wie is Utique-D

Utique-D v.o.f is een jong bedrijf opgezet door Sebastiaan en Peter. (schoonvader(Peter) en schoonzoon). Utique-D richt zich op de verkoop en realisatie van infrarood verwarming systemen volgens het concept van de fabrikant Comfort-Heating te Rijswijk. Infrarood verwarming is een “all electric” verwarmingssysteem waarmee op een efficiënte wijze een gehele ruimte (ruimteverwarming) of alleen een werkplek (spotverwarming) kan worden gerealiseerd.

Waarin onderscheidt Utique-D zich?

Utique-D onderscheid zich doordat wij iedere aanvraag met onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van infrarood verwarming behandelen en projecten op een complete wijze kunnen uitvoeren. We kunnen een complete aanpak van een project realiseren, omdat we alle facetten in huis hebben. Ontwerp en uitvoering hebben wij allemaal in eigen hand.

Wie zijn de klanten van Utique-D?

Door het unieke product van Comfort-Heating, de Heatscreen, zijn we in staat om grote ruimten zoals bedrijfshal, werkplaats, showroom of opslag te verwarmen op een manier die wel 40 tot 60 procent voordeliger is dan met gasgestookte installaties. Dus het gasloos maken van deze ruimtes wordt hiermee erg aantrekkelijk. Ook voor uitbouw van woningen, recreatiewoningen, tiny houses en zelfs complete woningen kan infrarood verwarming een goed alternatief zijn voor gasverwarming en de warmtepomp.

Wat is de motivatie van Utique-D om deel te nemen aan de InfraCampus als lid en vaste exposant?

Onze motivatie om deel te nemen aan de InfraCampus is dat de gehele energietransitie, overgang van de oude fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie, een belangrijke ontwikkeling is waar wij graag ons steentje aan bij willen dragen.

Wat wil Utique-D graag bijdragen in de toekomst in de InfraCampus?

Wij willen als Utique-D mee blijven denken aan de ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en de mogelijkheden op dit gebied uitdragen door onze aanwezigheid op de InfraCampus.

20220214_Utique-D_stand

Ga naar de website