Schagen Infra

Wat doet Schagen Infra?

Ontwerp, aanleg en onderhoud van infrastructurele projecten: dat is wat Schagen Infra doet. Dit doen wij al 70 jaar, met steeds weer nieuwe producten en technieken. Bijvoorbeeld op het gebied van circulariteit, asfalt en beton.

Waarin onderscheidt Schagen Infra zich?

Schagen Infra is één van de weinige wegenbouwbedrijven met nog een 100% eigendom in productiemiddelen, zoals een asfaltcentrale en een betoncentrale. Op het terrein van ons hoofdkantoor in Hasselt zijn onze eigen asfalt- en betoncentrale te vinden. Ook nemen we deel in de Asfaltcentrale Overbetuwe in Huissen. We verwerken asfalt en beton met onze eigen machines. Doordat we alles in huis hebben, zijn we inzetbaar op de meest uiteenlopende projecten.

Wie zijn de klanten van Schagen Infra?

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk provincies en gemeentes. Daarnaast voorzien we (agrarische) bedrijven van terreinverhardingen en kavelpaden.

Wat wil Schagen Infra graag bijdragen in de toekomst in de InfraCampus

Als familiebedrijf hebben wij een traditie van 70 jaar. Toch houden we niet van achterom kijken. Liever richten we onze blik op morgen om te werken aan ons voornaamste doel: 'het realiseren en onderhouden van infrastructuur'. Door deel te nemen aan de InfraCampus kunnen we onze kennis over producten delen met een groot publiek.

Ga naar de website