KIM Apparatenbouw

Wie is KIM Apparatenbouw? 

KIM Apparatenbouw is een metaalbewerkingsbedrijf uit Doetinchem. In onze werkplaats produceren we maatwerk producten van staal, RVS en aluminium, in combinatie met montage kunnen wij onze klanten de meest uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties en projecten leveren. We zijn een bedrijf dat bestaat uit ongeveer 20 medewerkers. Luc Holtslag (directeur) en Marleen Kellendonk (accountmanager) zullen zich het meeste op de campus laten zien.

Waarin onderscheidt KIM Apparatenbouw zich?

Door een eigen werkplaats en montage kunnen we flexibel onze klanten voorzien van werktuigbouwkundige installaties. Het leveren van maatwerk producten of onderdelen voor machines, leidingdelen, reparaties maar ook deksels en cabines, groot of klein.

Wie zijn de klanten van KIM Apparatenbouw?

Uiteenlopende branches zoals drinkwaterbedrijven en industrie.

Wat is de motivatie van KIM Apparatenbouw om deel te nemen aan de InfraCampus als lid en vaste exposant?

Via Copier kwamen we op de infracampus terecht. Het voelde direct vertrouwd. Omdat onze projecten door het hele land zitten komt het ook vaker voor dat we in Harderwijk gaan overleggen of werken. Na een lange corona periode zonder veel beurzen of netwerkmogelijkheden is het ook voor sales interessant om het IKN netwerk beter te leren kennen.

Wat wil KIM Apparatenbouw graag bijdragen in de toekomst in de InfraCampus?

Het team van KIM Apparatenbouw is voor projecten altijd op zoek naar innovaties via haar leveranciers en netwerk. Onze relaties kunnen ook op KIM Apparatenbouw rekenen als er zich mogelijkheden voordoen voor werktuigbouwkundige installaties.

Ga naar de website