C2 Engineers

Wie is C2 Engineers?

C2 is de nieuwe naam van Cicom & Copier, een advies- en ingenieursbureau met roots al uit 1997. In 2021 besloot C2 Engineers om de koers en richting nadrukkelijker te bepalen, met de ambitie om een modern advies- en ingenieursbureau te zijn dat midden in de maatschappij staat. Een bureau dat met een eigentijdse, duurzame blik samenwerkt aan de buitenruimte van de toekomst.

Bij deze ambities hoort het door ontwikkelen van een naam, logo en huisstijl. Met een verwijzing in de naam en het logo van C2 naar Cicom & Copier, laten we zien dat het oude jasje vol ervaring niet hebben weggegooid, maar juist meenemen naar de toekomst. De schitterende oranje kleur in het logo en de huisstijl zorgt verder voor de frisse, moderne look dat de ambities van C2 Engineers perfect symboliseert.

Waarin onderscheidt C2 Engineers zich?

Wij onderscheiden ons vooral door onze NO-Nonsense opvatting. Onze producten zijn vooral praktisch. De organisatie is verdeeld in Assetmanagent, Ontwerp en Contractvorming, projectmanagement en realisatie. Wij werken in de gehele buitenruimte, stad en land, natuur en industrie.

Wie zijn de klanten van C2 Engineers?

Op dit moment is iets meer dan de helft van ons werk afkomstig van de overheid (50% rijkswaterstaat, 40% gemeenten 10% overig). De andere helft van ons werk komt van ontwikkelaars, aannemers en woningbouwverenigingen.

Wat is de motivatie om deel te nemen aan de InfraCampus?

Wij zijn initiator van IKN. We zijn begonnen om kennis over decentraal zuiveren en de diverse infiltratiemogelijkheden met elkaar te delen. Voorheen was deze stichting gevestigd in ons pand in Ede. Met de groei van zowel IKN als ons bedrijf, deed IKN besluiten om te verhuizen naar de InfraCampus Harderwijk

Wat wil C2 Engineers graag bijdragen in de toekomst in de InfraCampus?

De infracampus moet het kenniscentrum voor de infrawereld blijven. Organisatorisch is dat nog al eens een opgave door allerhanden ontwikkelingen waar we geen invloed op hebben. Wij blijven ons ervoor inzetten om dit de plaats voor kennisdelen te laten zijn.

Ga naar de website