Terugblik Netwerkdag 23 juni

Door: Gerrit Hasperhoven

Op 23 juni jl. vond de Netwerkdag plaats, welke werd georganiseerd door InfraCampus-Stichting IKN te Harderwijk. Gedurende de Netwerkdag stond het thema ‘Verduurzamen Nederland, hoe houden we het betaalbaar’ centraal.

Tijdens deze dag was er volop ruimte om elkaar te ontmoeten in een ontspannen 'setting'. Daarnaast konden bezoekers hun kennis verrijken door het bijwonen van een viertal lezingen. Regen en Energie trapte de dag af. Dit is een samenwerkingsverband tussen de bedrijven GEP, SolarFreeze Zinco en De Groot Brandbeveiliging. Zij vertelden over het systeem dat ze hebben ontwikkeld dat niet alleen regenwater opvangt, maar ook bergt en de thermische energie van het regenwater benut. Daarna vervolgde het ochtendprogramma met Glen Morvan van Arcadis. Hij praatte ons bij over de ruimtelijke en financiële impact van klimaatadaptie.

Na de lunch ging Henk Looijen van Rijkswaterstaat en Netwerk Aquathermie in op het onderwerp Aquathermie en zette onder meer de fasen uiteen van Aquathermie. Jack de Kraaij van Aendless Energy sloot de dag, ondanks de warmte, met veel energie af. Daarna hebben we nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Raadpleeg de presentaties

Bent u benieuwd naar de presentatie die zijn verzorgd op 23 juni dan kunt u deze hier raadplegen.

Orienteren en leren in de InfraCampus

Op donderdag 29 september organiseert InfraCampus-Stichting IKN een Kennisdeeldag.Tijdens deze dag staan twee thema's centraal. In de ochtend wordt het thema 'circulariteit' behandeld. Na de lunch staat 'openbare verlichting' centraal. Tijdens de Netwerkdag kunt u vier inspirerende lezingen kosteloos bijwonen. Ook kunt u genieten van een goed verzorgde lunch. Na afloop is er ruimte om in een 'informele setting' te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. 

220706-144837.png (1.02 MB)