Standhoudersmiddag

Door: Hans van Arnhem

Elkaar weer ontmoeten tijdens de standhoudersmiddag

Na een lange periode van stilte, was er eindelijk weer bedrijvigheid op de InfraCampus, tijdens de standhoudersmiddag op 8 juli jl. Met een mooie opkomst van ruim 30 deelnemende exposanten van de InfraCampus, hebben alle aanwezige bedrijven de kans gekregen zichzelf in een 5 minuten durende pitch aan de collega standhouders voor te stellen.

Onderlinge samenwerking hoog in het vaandel

Direct vanaf de aftrap, verricht door Rob Oostewechel van Normec Rei-Lux, werd duidelijk dat de deelnemende bedrijven aan de InfraCampus vooral op zoek zijn naar de onderlinge samenwerking. De interesse werd duidelijk via de vele vragen die over en weer werden gesteld over elkaars specialismen en producten. De standhoudersmiddag bleek erg waardevol, vooral door het feit dat de nieuwe standhouders zich aan de 'oudgedienden' konden voorstellen. Ook waren er 'oudgedienden' die elkaar beter hebben leren kennen en waarmee de kans op een nauwere samenwerking is vergroot. Na afloop van alle pitches was de algehele conclusie dat het voor alle aanwezigen een aangename kennismaking was. Daarnaast heeft het gevoel bij de InfraCampus een enorme positieve boost gekregen.

BBQ als afsluiter

Aan het einde van de middag was er als afsluiting een BBQ, welke werd aangeboden door het Bouw & Infra Park, zodat iedereen in een informele sfeer het kennismaken nog eens 'dunnetjes' over kon doen. Aan het eind van de dag was de meest gehoorde opmerking: 'Dit moeten we vaker gaan doen'.

20210714_Collage.png (1.62 MB)