Geslaagde bijeenkomst georganiseerd door SOMA Bedrijfsopleidingen

Door: Thea Rozendaal, SOMA Opleidingen

Op 11 en 12 april jl. hebben er twee productieve bijeenkomsten plaatsgevonden, die werden geïnitieerd door SOMA Bedrijfsopleidingen, exposant en partner van InfraCampus Harderwijk. Samen met uiteenlopende exposanten van de InfraCampus zijn er innovatieve ideeën besproken en waardevolle inzichten gedeeld om te komen tot de inrichting van het Living Lab op het buitenterrein van het SOMA. Inmiddels wordt het concept terreinplan uitgewerkt en is de haalbaarheidsstudie in gang gezet.

SOMA Bedrijfsopleidingen kijkt dan ook enthousiast terug op deze twee bijeenkomsten. 'Erg mooi om op deze wijze de samenwerking tussen de verschillende standhouders op de InfraCampus te zien groeien', aldus Erik-Jan Koelewijn, commercieel directeur van SOMA Bedrijfsopleidingen.

Interesse?

Er zijn nog steeds kansen voor u om uw noviteiten in de praktijk te laten zien op ons buitenterrein. SOMA Bedrijfsopleidingen nodigt u van harte uit om met hun in gesprek te gaan en de mogelijkheden te bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met Erik-Jan Koelewijn, onze commercieel directeur, via telefoonnummer 06-53632904 of via e-mail: e.koelewijn@somabedrijfsopleidingen.nl