Eerste workshop een feit

Door: Gerrit Hasperhoven

Sinds kort bieden we verdiepende workshops aan, welke worden georganiseerd door InfraCampus-IKN. De worskhops, die op de website van de InfraCampus worden aangeboden, worden verzorgd door Frans Debets. Frans Debets is expert op het gebied van duurzame energie en water. Hij is betrokken bij veel projecten met hernieuwbare energie en water in de stedelijke omgeving en klimaatadaptatie. Hij is een bevlogen rekenaar die weet wat kan en niet kan. Door zijn jarenlange ervaring heeft Frans Debets veel kennis opgedaan die hij wil delen met bedrijven, burgerinitiatieven, provincies, rijk, gemeenten en waterschappen.

Op 21 juni jl. vond de workshop ‘Decentrale zuivering en regels & wetten’ plaats. Hierbij waren 5 deelnemers aanwezig. De workshop sloot goed aan bij de behoefte van de doelgroep. Dit kwam na voren tijdens en na afloop van de workshop. Er was een leuke interactie met de deelnemers, volgens Frans Debets.

Nieuwe datum volgt

We hebben het voornemen om de workshop in het najaar nogmaals aan te bieden. De exacte datum hiervoor wordt nog bekend gemaakt.