Deelname Klimaat Expo Houten 2024

Op 17 en 18 april vindt de Klimaat Expo plaats in Houten. De klimaatverandering heeft steeds heftigere regenbuien, maar ook voor hittestress en droogte. Openbare ruimte, met name ook in de stedelijke gebieden, moet dus klimaatbestendig worden ingericht. Daarnaast is er de uitdaging voor een duurzame, biodiverse, toekomstgerichte leefomgeving.

Honderden professionals komen op deze vakbeurs samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve stad en leefomgeving.

Voor wie is de vakbeurs interessant?

Het evenement is met name interessant als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstituut. Op de Nationale Klimaat Expo worden alle mogelijkheden, problemen en oplossingen rond klimaatbestendige en biodiverse openbare ruimte getoond en besproken. Zo vindt u onder meer innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en -opvang. Tijdens een actueel lezingenprogramma worden visies en maatregelen besproken door deskundigen.

Deelname InfraCampus-IKN

InfraCampus-Stichting IKN is hier aanwezig en heeft een eigen ‘InfraCampus-IKN-paviljoen', waar uiteenlopende exposanten van de InfraCampus aanwezig zijn. Ook leden van onze partner Water Alliance gaan deelnemen aan het paviljoen. Water Alliance is een uniek samenwerkingsverband tussen de overheid, kennisinstellingen én het bedrijfsleven. De nadruk ligt op het bedrijfsleven in de innovatieve en duurzame watertechnologie die wereldwijd vermarkt kan worden. Tijdens de Klimaat Expo worden uiteenlopende innovatie op het gebied van watertechnologie getoond. 

Binnenkort worden de exposanten getoond die deel uit maken van deze straat.

20232012_plattegrond_2024.JPG (64 KB)

Deelnemen?

Bent u exposant van de InfraCampus of lid van Water Alliance dan kunt u tegen een aantrekkelijk tarief deelnemen aan de 'InfraCampus-IKN-paviljoen' op de Klimaat Expo. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.